Mulo Design - Restaurangmöbler - Restaurang-inredning

Köpa restaurang-inredning?

Funderar du på att köpa restauranginredning, restaurangmöbler eller annat som du behöver för uteserveringen? Välkommen till Mulo Design. Oavsett om du behöver bord, stolar, soffor, parasoller eller pergola så tar vi fram det som passar dig 100% .


RESTAURANG-MÖBLER

#bord #stol #soffa .

MÖBLER FÖR RESTAURANGER

Är du en restaurangägare och behöver möbler & inredning? Du får ett strort urval och världsklass kvalitet från oss på Mulo Design. Processen är enkel. Allting startar med ett möte där vi tar med kataloger och du väljer det som klär din restaurang.Boka Möte >

RESTAURANG-UTESERVERING

#UTESERVERING #MÖBLER #RESTAURANG

UTESERVERING FÖR RESTAURANGER

Om du har en restaurang-uteservering så har vi exakt det som du behöver. Vi hjälper dig välja rätt bord, stolar, parasoller, pergola och mer. Boka ett möte med oss så hjälper vi dig välja rätt inredning för din restaurangs uteservering.Boka Möte >

EXEMPEL PÅ VÅR RESTAURANG-INREDNING

Letar du efter en helhetslösningar för din restaurang-inredning? Mulo Design hjälper dig hela vägen fram.

INREDNING

Boka Möte

UTESERVERING

Boka Möte

BARA 4 ENKLA STEG

I 4 enkla steg så blir dina önskningar verklighet.1
BOKA MÖTE
2
RÅDGIVNING
3
PLANRITNING
4
INSTALATION

Kostnadsfri offert

Boka ett möte med oss så får du kostnadsfri rådgivning, offert och en planritning i realtime!


VAD HÄNDER EFTER BOKAT MÖTE

Efter ett bokat möte med Mulo Design så får du ett samtal från en av våra medarbetare för att komma överens om en tid som passar bäst. När vi kommer överens om en tid så träffas vi för konsultation/rådgivning där vi tilsammans går igenom dina behov och onskemål.

Efter att vi har kommit fram till en inredningsstil för din restaurang-verksamhet så tilverkas din inredning för att senare levereras till dig.

Leveranstiden för din inredning beror på antalet av restauranginredningsvaror som du har beställt. Vi informerar dig så klart om hur långt tid det tar och hjälper dig att verkställa och placera allting på rätt plats.

Tveka inte för att höra av dig. Vi är här för att hjälpa dig få fram allting enligt dina önskemål på bästa möjliga sättet?